Неділя, 05.05.2024, 08:48
Вітаю Вас Гість | RSS

Великоберезнянський ЦПР

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Грудень » 20

Всі ми переживаємо нині не найкращі часи для нашої країни. На жаль, війна не закінчилася - закарпатські бійці разом з бійцями інших областей продовжують боронити наші кордони на сході. Вони потребують безліч необхідних речей, але найбільше їм потрібна наша любов, молитва, підтримка та розуміння. Їм вкрай необхідно знати, що про них пам’ятають і з вдячністю чекають. Тож дитячими руками майже з усіх шкіл району (Забрідська ЗОШ І-ІІ ст., Мирчанська ЗОШ І-ІІ ст, Костринська ЗОШ І-ІІІ ст., Лютянська ЗОШ І-ІІІ ст, Стужицька ЗОШ І-ІІ ст. і ін..) з особливою любов’ю виготовлялись роботи з паперу, природного матеріалу для 128–ої бригади із рідного Закарпаття, якими дітки хотіли віддати часточку тепла, зробивши щось приємне для наших мужніх воїнів в день радісного свята святого Миколая. Сподіваємося, що ці часточки добра і тепла зігріватимуть наших воїнів, оберігатимуть їх від ворожих куль та допомагатимуть здобувати перемогу і мир для нашої краї ... Читати далі »

Переглядів: 362 | Додав: Viktor_T | Дата: 20.12.2016 | Коментарі (0)

Зимових свят чекають практично всі люди на землі, а особливо діти. Історія свят – це, мабуть, найцікавіша сторінка української культури. Кожне з них - чи то Новий рік чи Різдво Христове, приносячи радість, щире спілкування, розваги та частування, пов’язане з давніми народними традиціями. Та стрімкість часу і наша байдужість залишили за межами пам’яті чимало раціонального з попередніх поколінь. Тож залучення дітей до різних видів народного мистецтва, збагачення їх культурними надбаннями зі скарбниці українського народу є на сьогодні одним з основних завдань позашкільних навчальних закладів.

 Звичайно, сьогодні можна вибрати і придбати в крамницях готових прикрас для оселі та ялинки. Вони будуть красивими та ошатними. Але набагато приємнішим буде змайструвати їх своїми руками, отримавши від цього процесу неймовірне задоволення і створивши своїй оселі по–справжньому домашній затишок та святко ... Читати далі »

Переглядів: 376 | Додав: Viktor_T | Дата: 20.12.2016 | Коментарі (0)

 Так називалася районна виставка-конкурс дитячих робіт, яка відбулася на базі Великоберезнянського районного Центру позашкільної роботи з дітьми та юнацтвом з 30 листопада по 5 грудня 2016 року. Мета конкурсу: виявлення художньо обдарованих дітей, підтримка та популяризація їх творчості з образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва, художніх ремесел.

 У конкурсі взяли участь учні та учнівські колективи загальноосвітніх навчальних закладів району: Великоберезнянської ЗОШ І-ІІІ, Лютянської ЗОШ І-ІІІ ст., Малоберезнянської ЗОШ І-ІІІ ст., Чорноголівської ЗОШ І-ІІІ ст., Ужоцької ЗОШ І-ІІ ст., Мирчанської ЗОШ І-ІІ ст., Вишівської ЗОШ І-ІІ ст., Лютянської ЗОШ І-ІІ ст., Ставненської ЗОШ І-ІІІ ст., Волосянківської ЗОШ І-ІІІ ст. , Забрідської ЗОШ І-ІІ ст. та ін.

 До учасників конкурсу долучились і вихованці гуртків художньо- естетичного напрямку нашого закладу: бісеропл ... Читати далі »

Переглядів: 350 | Додав: Viktor_T | Дата: 20.12.2016 | Коментарі (0)

 На сьогоднішньому етапі розвитку України одним з її пріоритетів є інтеграція до європейської спільноти, адже саме європейські країни мають багатий досвід демократичного суспільства, важливими умовами якого є громадянська освіченість, компетентність, виховання поваги до прав людини, толерантності, уміння знаходити компроміс. І саме сучасна школа покликана сприяти розвиткові демократичної культури особистості, формуванню необхідних компетентностей, правових і соціально - економічних знань. І в цьому, звичайно, допомагає функціонування шкільного учнівського врядування. Сьогодні кожна школа визначає, якими будуть її органи врядування, головне, щоб вони були не громіздкі, а навпаки – гнучкі, рухливі і водночас не копіювали стереотипні структури. Саме в цьому і були переконані учасники форуму лідерів учнівського врядування загальноосвітніх навчальних закладів району , який відбувся 11 жовтня 2016 року на базі Великоберезнянського районного центру п ... Читати далі »

Переглядів: 386 | Додав: Viktor_T | Дата: 20.12.2016 | Коментарі (0)

Пошук
МОН
Педпреса
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024