Неділя, 05.05.2024, 09:45
Вітаю Вас Гість | RSS

Великоберезнянський ЦПР

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2016 » Грудень » 20 » Районні новорічно – різдвяна виставки «Новорічна композиція» та виставка –конкурс «Український сувенір»
16:11
Районні новорічно – різдвяна виставки «Новорічна композиція» та виставка –конкурс «Український сувенір»

Зимових свят чекають практично всі люди на землі, а особливо діти. Історія свят – це, мабуть, найцікавіша сторінка української культури. Кожне з них - чи то Новий рік чи Різдво Христове, приносячи радість, щире спілкування, розваги та частування, пов’язане з давніми народними традиціями. Та стрімкість часу і наша байдужість залишили за межами пам’яті чимало раціонального з попередніх поколінь. Тож залучення дітей до різних видів народного мистецтва, збагачення їх культурними надбаннями зі скарбниці українського народу є на сьогодні одним з основних завдань позашкільних навчальних закладів.

 Звичайно, сьогодні можна вибрати і придбати в крамницях готових прикрас для оселі та ялинки. Вони будуть красивими та ошатними. Але набагато приємнішим буде змайструвати їх своїми руками, отримавши від цього процесу неймовірне задоволення і створивши своїй оселі по–справжньому домашній затишок та святковий настрій. Саме в цьому переконали нас діти - учасники районного етапу Всеукраїнської новорічно-різдвяної виставки «Новорічна композиція» та районної виставки – конкурсу «Український сувенір» . Мета виставок: пропаганда бережливого ставлення до природи, розвиток творчої ініціативи та пізнавальної діяльності дітей, формування практичних умінь та навичок у дітей з виготовлення новорічно-різдвяних композицій.

 На виставки були представлені дитячі роботи майже з усіх шкіл району, а також творчі витвори гуртківців нашого закладу. Відповідно до умов конкурсів та підсумків членів журі на обласний етап Всеукраїнської новорічно-різдвяної виставки «Новорічна композиція» та виставки-конкурсу «Український сувенір» будуть представлені роботи учнів та учнівських колективів шкіл: Жорнавської ЗОШ І-ІІ ст., Костринської ЗОШ І-ІІІ ст., Стужицької ЗОШ І-ІІ ст., Забрідської ЗОШ І-ІІ ст., Великоберезнянської ЗОШ І-ІІІ ст., гімназії та гуртків ЦПР: «Батик», кераміка, «Флористика та фітодизайн інтер’єру» (керівник Панько В.М.) , «Природа і фантазія» (керівник Тимчишин А.М.).

Переглядів: 377 | Додав: Viktor_T | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
МОН
Педпреса
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024