Понеділок, 29.04.2024, 04:42
Вітаю Вас Гість | RSS

Великоберезнянський ЦПР

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Травень » 30

 Уже стало доброю традицією проведення в закладі творчих звітів гуртків. Цьогоріч в цьому заході, який відбувся 25 травня 2017 року за участю педагогів, вихованців та батьків, взяли участь більшість гуртків. Діти залюбки ділилися своїми талантами та вміннями, які здобули на заняття протягом навчального року. Радістю сяяли обличчя вихованців гуртка лялькового театру (керівник Шіпош О.М.) по завершенню виступу з ляльковою виставою на дві дії «Як рак - неборак козу розуму навчив», написану за мотивами української казки «Коза-дереза» відомим закарпатським поетом В. Густі. Цікавою була виставка дитячих робіт гуртків кераміки, «Флористика та фітодизайн інтер’єру», тістопластики (керівник Панько В.М.), «Юний художник», «Образотворче мистецтво (керівник Сегеда С.М.), «Іграшка», «Народна творчість ... Читати далі »

Переглядів: 349 | Додав: Viktor_T | Дата: 30.05.2017

Багато хто з нас , що начебто уже й виросли, ще полюбляє взяти в руки свою улюблену ляльку. З нею завжди було так затишно. Їй можна було розповісти про свої маленькі дитячі проблеми і навіть поскаржитися на маму, якщо вона посварила. Лялька - це ниточка, що пов’язує кожну людину з дитинством, у якому так легко і безтурботно. Та вона - не просто іграшка. Лялька може сміятись, плакати, рухатись. І саме вихованці гуртка лялькового театру, опановуючи на заняттях секрети «акторської майстерності, допомагають їй в цьому. За рік навчання в гуртку були підготовлені для виступу перед глядачем дві лялькові вистави : «Рукавичка» та « Як рак-неборак козу розуму навчив», написану закарпатським поетом Василем Густі за мотивами славнозвісної народної казки про козу – дерезу, показ якої відбувся перед батьками, педагогами та вихованцями закладу ... Читати далі »

Переглядів: 292 | Додав: Viktor_T | Дата: 30.05.2017

 Український народ має невичерпну духовну скарбницю, в якій вагоме місце посіла писанка. Як добре, що люди не забувають прекрасного звичаю розписувати писанки. Популяризація і шанування цієї унікальної історичної та культурної спадщини нашого народу, яка увібрала в себе життєву мудрість, народний хист та сприйняття краси, стала однією з найважливіших потреб широкого загалу громадськості. Саме тому напередодні світлого свята Христового Воскресіння наш заклад убрався в «Барви великодніх свят» завдяки виставці писанок та великодніх виробів, відкриваючи районний етап другого фестивалю – конкурсу «Воскресни, писанко!». У конкурсі взяли участь учнівські колективи шкіл району, МНВК та вихованці гуртків бісероплетіння, писанкарства, кераміки, паперопластики та «Флористика та фітодизайн інтер’єру. На виставку були представлені яскра ... Читати далі »

Переглядів: 298 | Додав: Viktor_T | Дата: 30.05.2017

Пошук
МОН
Педпреса
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024