Неділя, 05.05.2024, 13:51
Вітаю Вас Гість | RSS

Великоберезнянський ЦПР

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2019 » Червень » 3 » Творчі звіти гуртків закладу
16:57
Творчі звіти гуртків закладу

Великоберезнянський районний центр позашкільної роботи з дітьми та юнацтвом – це той острівець, де дитина може проявити себе як особистість, розкрити свої творчі та інтелектуальні здібності, плідно  провести вільний час, поспілкуватись з друзями. Тут у кожної дитини є можливість дізнатися щось нове, цікаве і корисне, поринути у світ мистецтва,  науки, техніки, перевірити себе на мужність, витривалість, брати участь у конкурсах, виставках, змаганнях, турнірах, а в  кінці кожного навчального року продемонструвати свої здібності та  таланти. Тож уже традиційно щороку  у різних формах у закладі  проводяться творчі звіти,  де  свої знання та вміння  охоче демонструють присутнім  вихованці гуртків різних напрямів. Так,  цього 2018-2019  навчального  року творчі звіти гуртків художньо-естетичного напряму проводились  у формі виставки, яка була розміщена у фойє Великоберезнянської районної ради народних депутатів. На виставку були представлені творчі  поробки  вихованців  гуртів: “Іграшка (керівник Кваковська Л.В.), “Різьблення по дереву” (керівник Кушнір І.В.), «Народна творчість» (керівник  Івановчик О.В.), “Художня кераміка”, “Розпис по тканині в техніці батик” (керівник Панько В.М.), «Юний художник» (керівник Сегеда С.М.),  «Писанкарство» (керівник Венцель Н.Ю.), «Авіамоделювання» (керівник Іванига М.Ф.).

Вихованці шахових гуртків (керівник Пекар М.Д.)  взяли участь в шахових змаганнях.  Юні туристи – вихованці гуртка спортивного туризму (керівник Шеверя В.В.)  продемонстрували вміння  складати  туристський  намет та в’язання вузлів. Керівник фольклорного ансамблю „Джерельце” Готра В.Ю. спільно з його учасниками зробила мультимедійну презентацію творчої діяльності колективу.

Вихованці хореографічних гуртків (керівник Лабанич В.І.) продемонстрували творчий      звіт перед батьками танцювальними композиціями: словацька карічка „Заграйте,  гудаки” та «Танцюй, Україно».

Вихованці  комп’ютерних гуртків (керівники Примак В.Т. та Пильник І.І.) взяли участь у комп’ютерних змаганнях, де показали неабиякі  творчі та інтелектуальні здібності.  Словом,  навчальний рік був цікавим, насиченим, корисним, багатим на творчі здобутки як для вихованців, та і для керівників гуртків.

Переглядів: 261 | Додав: Viktor_T | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
МОН
Педпреса
Календар
«  Червень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024