Четвер, 02.05.2024, 12:40
Вітаю Вас Гість | RSS

Великоберезнянський ЦПР

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2018 » Травень » 3 » Збір лідерів учнівського врядування
15:13
Збір лідерів учнівського врядування

14 квітня 2018 року у Закарпатському обласному палаці дитячої та юнацької творчості «ПАДІЮН»  відбувся збір лідерів учнівського врядування «Нове покоління».

У форумі взяли участь  105 лідерів та їх координатори з кожного району та міста Закарпатської області.  Делегацію від Великоберезнянщини представляли 3 лідери учнівського врядування: Цигак Анна – президент Парламенту, Гефнер Каріна-Сільвія – прем’єр-міністр Парламенту, Лупич Анастасія – член Парламенту та координатор районного учнівського врядування «Пульс» – Сег Світлана Юріївна.

Під час форуму відбулися зустрічі та спілкування дітей з відомими особистостями нашого краю: Даною Гіді (амбасадорка проекту «Ю-Репорт» від ЮНІСЕФ), Ольгою Гартнер, Олександром Білак (заступник міського голови Ужгородської міської ради), Денисенко Сергієм (голова Закарпатської ліги КВН), Катериною Мучичко (приватний підприємець), Валентином Штефаньо (найвідоміший кондитер Закарпаття та засновник кондитерського дому «Valentin & Valentina Shtefanyo»), Ольгою Мікулою (організаторка і засновниця фешн-базару в Ужгороді), Боднар Наталії (фотограф).

Лідери учнівського врядування стали учасниками дебатів з психологом та викладачем кафедри політології і державного управління УжНУ – Маріанною Колодій.

Наша делегація брали активну участь у роботі форуму. Органом учнівського врядування підготовлено плакат на тему «Стоп булінг», який презентований на форумі. Каріною-Сільвією Гефнер було представлено соціальне дослідження «Шкільне насильство: погляд з ХХІ століття». Також Лупич Анастасією був підготовлений проект «Схід-Захід – разом!». Змістовні питання прозвучали від Анни Цигак, яка активно підтримувала дебати.

Каріна-Сільвія Гефнер була нагороджена грамотою за вагомий внесок у розвиток учнівського врядування області.

Форум пройшов в атмосфері дружби та взаєморозуміння, гарного настрою та нових знайомств. Лідери Великоберезнянщини донесуть  досвід, здобутий під час проведення збору, до учнівських колективів та спільно працюватимуть над реалізацією нових ідей та планів.

Читати повністю

Переглядів: 265 | Додав: Viktor_T | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
МОН
Педпреса
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024