П`ятниця, 03.05.2024, 12:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Великоберезнянський ЦПР

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 25
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2014 » Квітень » 7 » "Вокресни, писанко!"
16:21
"Вокресни, писанко!"

21 березня на базі Великоберезнянського ЦПР пройшов  районний етап  фестивалю - конкурсу «Вокресни, писанко!» . Цогоріч конкурс проходив в таких номінаціях: писанкарство( обов’ язикова наявність робіт у наступних техніках виконання: традиційна писанка розтопленим воском, «дряпанка», «мальованка», « зернівка», писанка прикрашена бісером. Писанка у техніці орігамі, писанка виготовлена з глини) оцінювалась відповідність регіональним традиціям щодо розпису, орнаменту, колористики, уміння за допомогою знаків - символів розкривати тему, естетичне враження та художній рівень робіт.

Лозоплетіння: оцінювалась за відповідність виробів тематичній та функціональній спрямованості, естетичному враженню та художній рівень робіт.

Художня вишивка ( виконана у різних техніках:хрестик, гладь, мережка, вирізання, виколювання та інші, як автентичні, так і сучасній інтерпретації) мала свою оцінки за такими критеріями як відповідність виробу тематичній спрямованості, техніка виконання, художній рівень композиції, відповідність регіональним традиціям щодо орнаменту та кольорового рішення.

Радує те, що майже всі школи району взяли участь у даному заході. Педагоги підготували майстер-класи з перерахованих номінацій за вибором. За рішенням журі  місця розприділилися так: І місце –Ужоцька ЗОШ І-ІІ ст. ( педагог-організатор Дуркот М.В.);

ІІ місце - Великоберезнянська ЗОШ І-ІІІ ст. ( педагог-організатор Ялова М.М.);  Лютянська ЗОШ І-ІІІ ст. ( педагог-організатор Голубець В.В.) та Костринська спеціалізована ЗОШ-інтернат ІІ –ІІІ ст.( педагог-організатор Качмар І.І.)

ІІІ місце Ставненська ЗОШ І-ІІІ ст. (педагог-організатор Закірова Г.С.);Вишківська ЗОШ І-ІІ ст. (педагог-організатор Келемец М.І) та Малоберезнянська ЗОШ І-ІІІ ст ( педагог-організатор Вудмаска М.М.)

Всі інші учасники фестивалю-конкурсу нагороджено грамотами відділу освіти і науки Великоберезнянської райдержадміністрації за збереження народних традицій,виховання національно-патріотичних почуттів, гордість за свою країну, рідний край та участь у районному фестивалі-конкурсі «Воскресни, писанко!» - 2014

Переглядів: 374 | Додав: Viktor_T | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
МОН
Педпреса
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів

Copyright MyCorp © 2024